Услуги

 

Автосервиз ENZO ви предлага широка гама услуги. Разполагаме с модерно оборудване и опитен персонал, което гарантира високо качество на обслужване. Специализирани сме и имаме богат опит с всички марки италиански автомобили, но също така осъществяваме професионални ремонти и обслужване на всички останали автомобили.

 

Ето и списък на основните автоуслуги, които предлагаме:

 

  • Осъществяваме ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ - смяна на масла, филтри, ремъци, течности, на най-атрактивни цени.

 

  • Разполагаме с магазин за РЕЗЕРВНИ АВТОЧАСТИ, като предлагаме както нови и оригинални, така и части втора употреба.  По този начин пестим време, за да можем да осъществим максимално бързо всеки един ремонт, вместо да се налага клиента да търси необходимата част допълнително.

 

  • Разполагаме с оборудване за цялостно облсужване на ГУМИ за леки, лекотоварни и ТОВАРНИ автомобили. Сервиза е един от малкото на територията на град Пазарджик, които разполага с машина за гуми на ТЕЖКОТОВАРНИ автомобили. Осъществяваме продажба на всякакъв тип гуми, както и техния монтаж, демонтаж, баланс, лепене и т.н.

 

  • Притежаваме лиценз и оборудване за извършване на ГОДИШНИ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕДИ.

 

  • Имаме опит и неободимото оборудване за извършване на ШИРОК СПЕКТЪР РЕМОНТИ, като в това число ремонти на бензинови и дизелови двигатели, скоростни кутии, електрически системи, ходова част и др.

 

  • Разполагаме с модерен СТЕНД НА ПРЕДЕН И ЗАДЕН МОСТ.

 

  • Ние сме единственият автосервиз на територията на област Пазарджик и Пловдив, които разполага с оборудване за ЦЯЛОСТНА КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА НА ВСИЧКИ ИТАЛИАНСКИ АВТОМОБИЛИ. Нашия персонал е получил професионално обучение, благодарение на дългогодишното ни сътрудничество с АУТО ИТАЛИЯ - официалния вносител за България на автомобилите FIAT, LANCIA и ALFA ROMEO. Също така разполагаме с най-съвременно оборудване за извършваме на професионална компютърна диагностика на всички останали марки автомобили. Това включва диагностика на бензинови и дизелови двигатели, ECU, ABS, SRS, NVQ, Salespeed, Mehatronick.

 

  • Разполагаме с ХИДРАВЛИЧЕН СТЕНД ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА КАТАСТРОФИРАЛИ АВТОМОБИЛИ и ПРОФЕСИОНАЛНА БОЯДЖИЙСКА КАМЕРА. Осъществяване АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ И БОЯДИСВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ по най-съвременна технология.